Dag mevrouw en dag meneer, hé hallo daar ben ik weer. Met mijn la-lal-ampion, van papier en van karton...

Wat een gezellig middagje was het in de school. Met alle kinderen lekker liedjes zingen van Sint Maarten. We hebben alle lampionnen bekeken en wat waren ze weer mooi dit jaar. Nog maar één nachtje slapen en dan komen we weer bij u aan de deur.

20181105 1300561                                                                                                                                                                                                             Maandagmiddag hebben we met de groep het Kabouterpad gelopen. Het pad liep rondom de school. Kabouter Klauter gaf ons steeds weer een niieuwe opdracht die we konden uitvoeren. Hoe dik is de boom... slootje sprinngen... herfstproducten zoeken.... verschillende bladeren met verschillende kleuren zoeken en van welke boom komt nu dit blad...?  We hebben genoten, veel gedaan en onderzocht.

6juli 2017
Vandaag is de onderbouwunit op schoolreis geweest naar Sprookjes Wonderland. Wat hebben we genoten, van en met elkaar!

27 juni 2017
Wat een feest, juf Dineke en juf Lia samen 100 jaar! We hebben een super gezellige dag gehad met elkaar en wat een prachtige cadeaus hebben we gekregen. Met hulp van groep 7 hebben we allerlei spelletjes gedaan en tussen de middag hebben we zitten smullen van de patatjes.