De kinderen uit de bovenbouwunit zijn weer gestart met het thema van IPC. De vakantieshow is een thema waarin de kinderen leren welke belangrijke en interessante activiteiten en bezienswaardigheden er in Nederland aantrekkelijk zijn voor toeristen uit binnen- en buitenland.

De kinderen maken folders, muurkranten, molens van hout en zoeken informatie op over Delftsblauwe tegeltjes waarna ze daarna zelf een mooie tegel van maken.

Wat was het een gezellige middag om samen even met alle kinderen even de Sint Maartenliedjes te zingen. Alle lampionnen werden bewonderd. Wat is er weer een werk van gemaakt. Nog één nachtje slapen en dan is het alweer zo ver! Elf november is de dag, dat mijn lichtje branden mag.

29 juni 2017
Sokpoppen en dromenvangers.

11 mei 2017
Vandaag zijn de kinderen actief bezig geweest met hun eigen kunstwerk. De kinderen maken een kunstwerk in de stijl van Henri Matisse. Zij maken een bewegend silhouet en maken daarom heen allerlei vlakken. 

9 mei 2017
Groep 7 had vandaag een leerzame les in het technieklokaal over bruggen bouwen, waarbij veel verschillende constructie materialen gebruikt zijn.
Met als resultaat ophaal-, tunnel- en gewone bruggen!