Open scholen route

Op zaterdag 13 juli openden de basisscholen Triangel, Don Bosco en het Baken hun deuren voor de open scholen route. Belangstellenden konden voor de laatste keer een kijkje nemen in de huidige schoolgebouwen. Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn de drie basisscholen, samen met Kappio kinderopvang, gehuisvest in kindcentrum de Terp.

De open scholen route werd druk bezocht door (oud) leerlingen, (oud) collega’s en andere belangstellenden. Onder het genot van een kopje koffie en thee werden herinneringen opgehaald en was er ruimte om te snuffelen tussen oude foto’s en schoolmaterialen.  

Ook was er een mogelijkheid om materialen en meubilair over te nemen. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan de Terppretweek in september. Tijdens deze terppretweek werken de scholen en kinderopvang toe naar de officiële opening van Campus de Terp op 27 en 28 september.

Komende week bereiden de scholen en de kinderopvang zich voor op de verhuizing naar hun nieuwe onderkomen en sluiten de deuren op vrijdag 19 juli definitief.

open scholen route (1) open scholen route (1)
open scholen route (5) open scholen route (5)